Συνεντευξεις

Λυσίκατος στον 938: "Δικαίωση των προσπαθειών μας!" (ηχητικό)

Για το σήμα "Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018", τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Λεωνίδιο και τον εορτασμό του Πάσχα μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος.

 

Στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας με αφορμή την πρόσφατη απονομή του σήματος "Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018" στο Φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου επισημαίνοντας: "Αυτή η απονομή αποτελεί για εμάς δικαίωση για όλα, όσα προσπαθούμε να κάνουμε τα τελευταία χρόνια!"

 

Ο κύριος Λυσίκατος αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του Λεωνιδίου, τη συνεργασία όλων των φορέων για την οργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ Μελιτζάzz, ενός φεστιβάλ που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους, είτε μόνιμους κατοίκους είτε επισκέπτες, αλλά και τον σκεπτικισμό, που χαρακτηρίζει τους Τσάκωνες.

 

Σε σχέση με το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Νότιας Κυνουρίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο κύριος Λυσίκατος τόνισε τα ιστορικά ονόματα, που έλκουν την καταγωγή τους από το Λεωνίδιο και που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην Επανάσταση του 1821.

 

"Μπορώ να σας πω, ότι για την περίοδο του Πάσχα έχουμε ήδη κρατήσεις για τα καταλύματα, που αγγίζουν σχεδόν το 100%. Το Λεωνίδιο και οι γύρω περιοχές είναι πανέμορφο κι αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας μας αλλά και για ξένους!" σημείωσε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας για την πασχαλινή περίοδο.

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Χαράλαμπος Λυσίκατος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.