Συνεντευξεις

Παπαδημητρίου: Βρισκόμαστε υπό "ομηρία" της Κυβέρνησης (video)

Δύσκολο αναμένεται να είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για το Δήμο Τρίπολης, όσον αφορά τη διακομιδή των απορριμμάτων 

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ανέλυσε τους λόγους για την προβληματική αποκομιδή των απορριμμάτων στην Τρίπολη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον arcadia 938 στις 25 Απριλίου 2018

 

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε πως, λόγω της αλλαγής του καθεστώτος που αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών καθαριότητας για τους Ο.Τ.Α. πρώτου βαθμού, υφίστανται δυσκολίες που οφείλονται αποκλειστικά σε γραφειοκρατικά "κωλύματα", με ευθύνη του Υπυργείου των εσωτερικών.

 

Παρά ταύτα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε τους δημότες πως η δημοτική αρχή θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί, έστω και προσωρινά, το πρόβλημα, ζητώντας παράλληλα και την αρωγή των ίδιων των δημοτών προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παπαδημητρίου στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω"...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.