Συνεντευξεις

Άξιον Εστί στον "938": "Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο!" (ηχητικό)

Το "άξιον εστί" βρέθηκε στο studio του "Αρκαδία 938" την παραμονή της έβδομης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Τρίπολη για το διήμερο 27 και 28 Απριλίου

 

Ο πρόεδρος του "άξιον εστί", Γιώργος Παναγούλης, και ο σκηνοθέτης και μέλος του συλλόγου, Γεράσιμος Βάκρος, μίλησαν στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για την εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος την Παρασκευή 27/4 και το Σάββατο 28/4 στην Τρίπολη.

 

"Πρόκειται για την 7η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνουμε με πολύ κόπο και πολύ "τρέξιμο" και καλούμε τον κόσμο να δώσει και αυτή τη φορά δυναμικό παρόν!"  τονίζουν ο πρόεδρος και το μέλος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών νομού Αρκαδίας, ενώ επισημαίνουν τη σημασία της δωρεάς αίματος διευκρινίζοντας, ότι: "μία φιάλη αίματος, αντιστοιχεί σε τρία παιδάκια, που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα του νοσοκομείου παίδων "Η Αγία Σοφία".

 

 

Οι κύριοι Παναγούλης και Βάκρος μίλησαν για τον εθελοντισμό, ευχαρίστησαν όλους τους φορείς -τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Πελοπονήσου, την Ελληνική Αστυνομία- που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου και έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο εθελοντικό πνεύμα, που επέδειξε η Αργολίδα, η οποία διοργνώνει επίσης εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 27/4 και το Σάββατο 28/4 στο Κεφαλάρι Αργολίδας και στο Νοσοκομείο Άργους γα λογαριασμό του "άξιον εστί".

 

"Η αιμοδοσία αυτή εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον Παγκόσμιο Εορτασμό Εθελοντή Αιμοδότη, τον οποίο έχει αναλάβει επισήμως η χώρα μας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το έτος 2018! Για άλλη μια φορά ευχαριστώ την Αρκαδία και ειδικά την Τρίπολη και το Άστρος, που είναι οι δυνατές "δεξαμενές αίματος" για το νοσοκομείο παίδων "Η Αγία Σοφία"" είπε ολοκληρώνοντας ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παναγούλης

 

"Το "άξιον εστί" έχει κάνει μαζικές αιμοδοσίες κι αυτό πρέπει να το δουν η τοπική κοινωνία και οι θεσμοί. Δεν μπορούμε να το βλέπουμε ανταγωνιστικά! Αφορά όλη την κοινωνία. Το "άξιον εστί" προσφέρει και σε επίπεδο αίματος και σε επίπεδο συλλογικότητας" συμπλήρωσε ο κύριος Γεράσιμος Βάκρος.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.