Συνεντευξεις

Δυστυχώς, λείπει η λεπτομέρεια από την εποχή μας!" (ηχητικό)

Για τη μουσική παράσταση στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης με τίτλο "Ο Αττίκ στο Παρίσι... κι άλλες ιστορίες" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρωταγωνιστής και τραγουδιστής, Γιώργης Χριστοδούλου

 

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης, Γιώργης Χριστοδούλου, έχει καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κι έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική, το θέατρο και το μουσικό θέατρο, ενώ έχει στο ιστορικό του δισκογραφικές δουλειές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα βρει κανείς τη υπογραφή του ως συνθέτη σε πολλές μουσικές παραστάσεις και σε τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσα στις συνεργασίες του ξεχωρίζουν αυτές με τον αξέχαστο Νότη Μαυρουδή και τη μοναδική Αρλέτα!

 

Για την παράσταση "Ο Αττίκ στο Παρίσι... και άλλες ιστορίες" και το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο ο Γιώργης Χριστοδούλου είπε:

"Η παράσταση έκανε πέρυσι πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών, περιόδευσε σε 20 περίπου πόλεις της Ελλάδας, παρουσιάστηκε στην Αλεξάνδρα της Αιγύπτου, στην Όπερα του Καϊρου, στο Βερολίνο, στο Λονδίνο, στη Βαρκελώνη και αλλού , κι έχει μοιρασμένο το κοινό της. Δηλαδή, έχει όλες τις ηλικίες και ο λόγος είναι, ότι τα τραγούδια αυτά είναι γνωστά και τραγουδιούνται μέχρι σήμερα, οι νέοι άνθρωποι τα τραγουδάνε, τα διασκευάζουν, τα νέα γκρουπάκια κάνουν διασκευές ξανά και ξανά κι επειδή είναι τραγούδια αθάνατα, κάθε γενιά που έρχεται θα τα ανακαλύπτει από την αρχή και θα τους δίνει το δικό της στίγμα! Αυτό πιστεύω! Είναι τραγούδια κλασσικά! Το κλασσικό δε γερνάει ποτέ, είναι πάντα νέο!" 

 

"Το Μαλλιαροπούλειο είναι ένα πανέμορφο θέατρο και νιώθω πολύ τυχερός, που θα έχω στη συλλογή της περιοδείας μου και αυτό το θέατρο, γιατί ήθελα καιρό να παίξω εκεί. Τα κυνηγώ αυτά τα όμορφα μέρη! Προχθές έβαλα στο facebook μία φωτογραφία από το Μαλλιαροπούλειο και ο κόσμος έγραφε από κάτω "μα πού είναι αυτό το υπέροχο μέρος;" Ε, είναι στην Τρίπολη! Και είστε πολύ τυχεροί, που το έχετε! Η πααάσταση, νομίζω, θα ταιριάξει "γάντι" σε αυτόν τον χώρο!"

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.