Συνεντευξεις

Βλάσης: "Απουσιολόγος είναι ο κ. Τατούλης..;" (video)

Η λεκτική επίθεση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Τατούλη, κατά των απόντων Βουλευτών από εορτασμό εθνικής επετείου, προκάλεσε την άνωθεν "απορία" του Βουλευτή της Ν.Δ.

 

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βουλευτής της Ν.Δ., Κώστας Βλάσης, στις 17 Μαιου 2018, στον arcadia 938 αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, χαρακτηρίζοντας "υποκριτική" και "μικροπολιτική" τη στάση του κ. Τατούλη.

 

Μάλιστα, αφού τόνισε πως πρέπει να κυριαρχούν ενωτικές και όχι διχαστικές νοοτροπίες στην ελληνική πολιτική σκηνή, επεσήμανε πως δεν είναι δυνατό να έχει ο ίδιος, ως νέος Βουλευτής, αντιστοίχου βάρους ευθύνες με τον κ. Τατούλη, ο οποίος βρίσκεται στην "πρώτη γραμμή" επί 30 χρόνια.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Βλάσης περιέγραψε τα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου που θα στηρίξει το κόμμα της Ν.Δ. στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ σε ερώτηση σχετική με το αν θα έπρεπε ο κ. Τατούλης να θέσει και πάλι υποψηφιότητα, ο κ. Βλάσης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο κ. Τατούλης είναι μεγάλος άνθρωπος, 70 ετών. Δεν θα του πω εγώ τι να κάνει.."

 

Δείτε τι είπε ο κ. Βλάσης εδώ

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.