Συνεντευξεις

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και... "το χρυσαφένιο κουκούτσι" (ηχητικό)

Για την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Το χρυσαφένιο κουκούτσι" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ., Ευάγγελος Κουτρουφίνης

 

Την Κυριακή 3 Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία οι γονείς και τα παιδιά να γίνουν μέρος μιας ολιγόωρης και διαδραστικής ενημερωτικής εκδήλωσης, που αφορά στην παρουσίαση από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας του παιδικού βιβλίου "Το χρυσαφένιο κουκούτσι".

 

Πρόκειται για την προσπάθεια ευαισθητοποιημένων γονέων και ειδικών σχετικά με τη διατροφική παιδεία και υγεία των παιδιών μας να κάνουν ακόμα πιο αισθητή την ανάγκη επιστροφής σε παλαιότερες και σωστές διατροφικές συνήθειες. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ενεργά αρκετοί φορείς και σύλλογοι της Τρίπολης.

 

Ακούστε όλα, όσα μας είπε ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ. για την εκδήλωση...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.