Συνεντευξεις

"Η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα από τον Αύγουστο" (vid.)

Βέβαιος πως η "εποχή των μνημονίων" τελειώνει τον Αύγουστο του 2018, δήλωσε σε συνέντευξή του στον arcadia 938 την Παρασκευή, πρώτη Ιουνίου 2018, ο Βουλευτής του Σύριζα Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλιού.

 

Προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Παπαηλιού έθιξε και άλλα ζητήματα της τοπικής αλλά και εθνικής πολιτικής επικαιρότητας, όπως είναι η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, η συζήτηση περί συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, η σχέση του κυβερνώντος Σύριζα με το ΚΙΝΑΛΛ αλλά και η κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Μάλιστα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεψε τους Έλληνες νέους να παραμείνουν στη χώρα τους και να δουλέψουν σε αυτήν και γι' αυτήν, καθώς, όπως υποστήριξε, θα δημιουργηθούν και πάλι οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της χώρας. 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.