Συνεντευξεις

Οδυσσέας: Το καλό της Αρκαδίας πάνω απ' όλα (video)

Συνέντευξη παραχώρησε στον arcadia 938, την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή την εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Ηλιόπουλου σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, το θέμα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη αλλά και επί θεμάτων της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε τα εξής:

Είμασταν οι πρώτοι που προχωρήσαμε τις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για τη διαχείριση των απορριμμάτων-και όχι μόνο- σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αντίθετα, μόνο σταθερές απόψεις δεν έχουν ο Σύριζα και η Ν.Δ. για το ζήτημα.

Ο πολιτικός "κυνισμός"  της Κυβέρνησης και του ιδίου του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια. 

Η πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα της ΔΕΗ θα είναι καταστροφική για την επιχείρηση και αποτελεί  κατάφωρη αδικία για την Αρκαδία, σε σύγκριση με τα όσα παρέχονται για πελατειακούς λόγους στη Δυτική Μακεδονία.

Η Μεγαλόπολη θα πάρει "ψίχουλα" από τη ΔΕΗ. Δεν πρέπει όμως να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για το καλό της Αρκαδίας.

Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που έχει μείνει σταθερή στις απόψεις της.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντινόπουλου εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.