Συνεντευξεις

"Η Μεγαλόπολη θα πάρει "ψίχουλα" από τη ΔΕΗ" (video)

Αυτό εκτίμησε ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας, σε συνέντευξή του στον arcadia 938, την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, προσέθεσε για το συγκεκριμένο θέμα πως η Αρκαδία αντιμετωπίστηκε ως "φτωχός συγγενής" από την ελληνική Κυβέρνηση, σε σχέση με όσα πήρε, αντίθετα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Ο Βουλευτής Αρκαδίας απέδωσε τις κυβερνητικές επιλογές σε "πελατειακές πρακτικές", ενώ δήλωσε πως ο διεθνής διαγωνισμός για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ χαρακτηρίζεται από μια..παγκόσμια "πρωτοτυπία", καθώς το σχετικό σχέδιο νόμου που ψήφισε η Βουλή αναφέρει πως "δεν μπορεί να είναι άγονος"!

 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Κωνσταντινόπουλου εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.