Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

"Εμείς "τρέχουμε", η γραφειοκρατία μας "φρενάρει"... (ηχητικό)

Για τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης και για τα μέτρα, που έχει λάβει η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σωτήρης Παπαδημητρίου

Στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο κύριος Παπαδημητρίου αναφορικά με την ετοιμότητα του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης για το καιρικό φαινόμενο "Νεφέλη" και τις μέχρι τώρα καταστροφές, που έχουν προκύψει από το πέρασμά της, δύο χρόνια μετά τη θεομηνία, που έπληξε την Τρίπολη και τις γύρω περιοχές.

 

"Το Νεοχώρι και το Ζευγολατιό "χτυπήθηκαν" από την κακοκαιρία της Κυριακής με χαλαζόπτωση και πλημμύρες καλλιεργειών. Είχαμε μεριμνήσει για τον καθαρισμό των γεφυριών, όμως λόγω της μορφολογίας του εδάφους "κατεβαίνουν" νερά από τις Βάρσες, τα οποία και συσσωρεύονται στο Νεοχώρι και το Ζευγολατιό" τόνισε ο Αντιδήμαρχος.

 

"Εκτός από την οικονομική κρίση, η οποία δυσχεραίνει κατά πολύ το έργο μας, το μεγαλύτερο πρόβλημα, που δε μας επιτρέπει την πραγματοποίηση έργων διαμόρφωσης του χώρου για διοχέτευση των υδάτων, είναι -δυστυχώς- η γραφειοκρατεία" επισημαίνει ο κύριος Παπαδημητρίου.

 

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στα προληπτικά μέτρα, που έχει λάβει η Υπηρεσία του, προκειμένου να αντιμετωπιστεί σήμερα και απόψε το πλέον δυνατό κύμα της "Νεφέλης", έδωσε συμβουλές προς τους πολίτες και τους κάλεσε να συνδράμουν με προσωπική εργασία και πρωτοβουλία σε τέτοιες δύσκολες στιγμές!

 

Ο κύριος Παπαδημητρίου δεν παρέλειψε να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για τις κατά τόπους άτυπες χωματερές, που δημιουργούν ασεβείς και ασυνείδητοι συμπολίτες μας, ενώ ευχήθηκε να "περάσει" η "Νεφέλη" από την Αρκαδία αναίμακτα και χωρίς καταστροφές!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Σωτήρης Παπαδημητρίου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.