Συνεντευξεις

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ: "Ψηλά ο πήχης για τη φετινή shock price night" (ηχητικό)

Για τις προετοιμασίες φορέων της Αρκαδίας για την επόμενη shock price night της Τρίπολης μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννης Μπουντρούκας.

 

περσινή shock price night σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τρίπολη, παρ' όλο που δεν προλάβαμε όλοι οι φορείς να οργανωθούμε εγκαίρως και άρτια. Φέτος, όμως, αρχίζουμε τον σχεδιασμό πολύ νωρίτερα και ανεβάζουμε πιο ψηλά τον πήχη για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία! Στόχος μας είναι η επισκεψιμότητα της πόλης μας όχι μόνο από τον νομό Αρκαδίας, αλλά και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου" δήλωσε ο κύριος Μπουντρούκας στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τόνισε την ομόνοια και τη συνεργασία, οι οποίες διέπουν τη φετινή προετοιμασία και αναφέρθηκε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα στη φετινή shock price night. Δεν παρέλειψε να εκφράσει τη λύπη του για τη μηδενική σχεδόν επισκεψιμότητα πέρυσι την ομώνυμη βραδιά κάποιων περιοχών της Τρίπολης, όπως π.χ. της πλατείας Βαλτετσίου, καθώς και παράπλευρων οδών του εμπορικού "τριγώνου" πλατεία Άρεως - πλατεία Πετρινού - πλατεία Αγίου Βασιλείου

 

"Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς κλειστά μαγαζιά, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς. Έχουμε ζητήσει από όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους εκείνο το βράδυ σε διάφορους δημόσιους χώρους της Τρίπολης" συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την αισιοδοξία του για την επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Ιωάννης Μπουντρούκας στον "Αρκαδία 938" και εδώ όσα συζήτησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στη σύσκεψη της Τρίτης (26/6) για τη διοργάνωση της shock price night".

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.