Συνεντευξεις

O Γιώργος Κυριακόπουλος ως ραδιοφωνικός παραγωγός! (ηχητ.)

Στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα" φιλοξενήθηκε την Τρίτη 31 Ιουλίου ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Κυριακόπουλος!

Ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού ανέλαβε την Τρίτη (31/7) ο Γιώργος Κυριακόπουλος, κρατώντας συντροφιά στους ακροατές του Αρκαδία 93.8, στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα"

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ένα παιδί χαμηλών τόνων και προσηλωμένο στον στόχο του, το ποδόσφαιρο, μας μίλησε για το πώς άρχισε αυτό το ΟΝΕΙΡΟ να γίνεται πραγματικότητα...

Ο Γιώργος, με καταγωγή από την Πάτρα, κλείνει φέτος 7 χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης όντας εδώ από το 2011!

Ένα μικρό διάλειμμα έκανε από τον Αστέρα φεύγοντας δανεικός στην ομάδα του Εργοτέλη για 6 μήνες και άλλους 6 στην ομάδα της Λαμίας. Έπειτα ο Γιώργος γύρισε στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γεμάτος εμπειρίες έτοιμος να τα δώσει όλα για την ομάδα και να δείξει τι αξίζει!

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της βραδιάς ήταν στο παιχνίδι της Πέμπτης (27/7) έναντι της Χιμπέρνιαν στην Σκωτία, αφού σημείωσε τα ΔΥΟ ΓΚΟΛ της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος καλεί τον κόσμο της Τρίπολης, τους φιλάθλους του Αστέρα μας να στηρίξουν την ομάδα την Πέμπτη, 2 Αυγούστου, στο ματς με την Χιμπέρνιαν γεμίζοντας το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!

 

Η εκπομπή με τον Γιώργο Κυριακόπουλο θα παίξει σε επανάληψη την Τρίτη 7 Ιουλίου στον Αρκαδία 93.8, για όσους την έχασαν ή θέλουν να την ξανά ακούσουν, 15.00 με 16:00 το απόγευμα!

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.