Συνεντευξεις

Ο νικητής του διαγωνισμού Λαγκαδίων στον "Αρκαδία 938" (ηχητικό)

Για τη νίκη του στον 45ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Παραδοσιακής Μουσικής στα Λαγκάδια, την αγάπη για το κλαρίνο και τα σχέδιά του μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Γιώργος Παυλάκος.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στα Λαγκάδια Γορτυνίας ο 45ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Παραδοσιακής Μουσικής με νικητή στην Παραδοσιακή Μουσική τον 17χρονο Γιώργο Παυλάκο στο κλαρίνο!

 

Καλεσμένος στο στούντιο του "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Γιώργος Παυλάκος μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, τη νίκη του, την αγάπη του για το κλαρίνο και την παραδοσιακή μουσική και τα σχέδιά του για το μέλλον!

 

"Πρέπει να διαφυλάξουμε το ελληνικό δημοτικό τραγούδι και την ελληνική παραδοσιακή μουσική, γιατί είναι η ταυτότητά μας! Αγαπώ από μικρός το κλαρίνο και παίζω εδώ και έξι χρόνια! Θα συνεχίσω να παίζω κι εύχομαι οι νέοι να διακρίνουν το αυθεντικό ελληνικό τραγούδι από το "νεοδημοτικό"" ήταν κάποια από όσα μας είπε ο Γιώργος Παυλάκος!

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.