Συνεντευξεις

Η εξομολόγηση του Κώτσιρα στον Radio Arcadia 93.8! (video)

Στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα" φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας!

Ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού ανέλαβε την Τετάρτη (29/8) ο Γιάννης Κώτσιρας, κρατώντας συντροφιά στους ακροατές του Αρκαδία 93.8, στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα"

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ένας παιδί συνειδητοποιημένο που από μικρό πατούσε γερά στα πόδια του, έχοντας το μυαλό μέσα στο κεφάλι του, μας μίλησε για το πώς βρέθηκε από τα "ΑΛΩΝΙΑ... ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ"!

Ο Γιάννης με καταγωγή από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έζησε το Αρκαδικό ποδόσφαιρο σε όλα του τα επίπεδα!

 Διανύοντας φέτος την τρίτη του σεζόν στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, μας μίλησε για το πώς ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι...

Ξεκίνησε σε ηλικία 8 χρονών να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όταν ζήτησε από τη μητέρα του να τον γράψει στις ακαδημίες της Δόξας Μεγαλόπολης, ενώ σε ηλικία 17 έκανε μία παύση για να επικεντρωθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις όπου και πέρασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παρόλα αυτά τη μεγάλη του αγάπη δεν την ξέχασε, ούτε την ξεπέρασε ποτέ, αφού συνέχισε το ποδόσφαιρο όντας πλέον φοιτητής, και φορώντας τα χρώματα της Φαλαισίας.

Στα 22 του χρόνια, μετά από μεγάλη ψυχολογική και οικονομική ταλαιπωρία, άρχισε να αγωνίζεται στον Παναρκαδίκο, που η ομάδα ήδη τότε βρισκόταν στην Γ' κατηγορία.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε, πλήρωσε εκβιαστικά ένα τεράστιο ποσό στην ομάδα της Φαλαισίας για να μπορέσει να πάρει το δελτίο του και να αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία.

Έπειτα με πίστη, θέληση και πολλή δουλειά κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2016!

Ο Γιάννης Κώτσιρας ποδοσφαιριστής του Αστέρας Τρίπολης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι ζωντανό παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για όσους πιστεύουν πώς πρωταθλητισμός και σπουδές δεν συνδυάζονται!

 

Όπως δήλωσε και ο ίδιος "ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..."

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ θα πω εγώ και θα ευχαριστήσω τον Γιάννη για αυτήν τη μοναδική συνέντευξη που χάρισε στους ακροατές του Αρκαδία 93.8!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.