Συνεντευξεις

"Εχθρός των ενοικίων η βραχεία μίσθωση" (ηχητικό)

Για τα ενοικιοστάσια και τις "παγίδες" που αντιμετωπίζουν οι ενοικιαστές και οι ιδιοκτήτες ακινήτων μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος της E-Real Estate.

Με το "κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού" μοιάζει η αναζήτηση κατοικίας χαμηλού ενοικίου πλέον από τους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Ο πρόεδρος της E-Real Estate, Θέμης Μπάκας, αποκαλύπτει το πλήγμα που έχει δεχτεί η ενοικίαση κατοικιών λόγω των ηλεκτρονικών ιστοχώρων βραχείας μίσθωσης αλλά και από την πλήρωση ακινήτων για πρόσφυγες μέσω ΟΗΕ.

"Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες δέχονται τους φοιτητές από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάη, καθώς από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβρη ενοικιάζουν τα ακίνητά τους σε ενδιαφερόμενους μέσω κάποιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας με υψηλότερο αντίτιμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εκτόξευση των ενοικίων, με μοναδικό "όπλο" στα χέρια των ενοικιαστών την συγκατοίκηση" διευκρινίζει ο κύριος Μπάκας.

Τι συμβαίνει όμως με τη ζήτηση μικρών και μεγαλύτερων κατοικιών; Ποια είναι τα δικαιώματα των ενοικιαστών και ποιες οι δικλείδες ασφαλείας; Πού κυμαίνονται τα ενοίκια αυτή την εποχή και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές;

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Μπάκας...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.