Συνεντευξεις

"Θέλουμε τη βοήθεια όλων των βουλευτών Αρκαδίας" (ηχητικό)

Για τις δράσεις της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και την αναγκαιότητα στήριξης από τον πολιτικό κόσμο σχετικά με την κατάργηση τμημάτων ΕΠΑΛ Τρίπολης μίλησε ο κ. Ηλίας Αγγελάκος.

 

"Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στη μόρφωση, αλλά το κλείσιμο τμημάτων των ΕΠΑΛ τους το στερεί. Είναι αδιανόητο στην εποχή μας να "ακρωτηριάζεται" η παιδεία. Θέλουμε βοήθεια από όλους τους βουλευτές της Αρκαδίας, αλλά και από οποιονδήποτε φορέα μπορεί να στηρίξει τον αγώνα, που δίνουμε όλοι μαζί -καθηγητές, γονείς και μαθητές-, ώστε να μην κλείσουν τα τμήματα Γ' δομικών του ΕΠΑΛ Τρίπολης και Υπολογιστών του ΕΠΑΛ Άστρους!" δήλωσε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας, Ηλίας Αγγελάκος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παράστασης διαμαρτυρίας, την οποία πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Αρκαδίας στις 9 το πρωί της Τετάρτης (19/9).

 

Στις 10 π.μ. αναχώρησε λεωφορείο από την πλατεία Άρεως με εκπροσώπους της ΕΛΜΕ Αρκαδίας, γονείς και μαθητές, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επί του θέματος. Να σημειώσουμε, ότι ενώ υποβλήθηκε χθες (18/9) αίτημα συνάντησης στον υπουργό, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, αν αυτό έχει γίνει αποδεκτό...

Ακούστε όλα, όσα δήλωσε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.