Συνεντευξεις

"Ο κ. Παυλής ζήτησε να μας ενημερώσει " (ηχητικό)

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη διαδικασία ακολουθεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας.

"Με πρωτοβουλία του ο κ. Παυλής, μετά τον δεκαπενταύγουστο, αιτήθηκε μέσω επίσημης επιστολής στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας να μας ενημερώσει για το τι έχει κάνει ως τώρα και το τι θα κάνει, γιατί -όπως είπε- είναι ελλιπής η ενημέρωση του κόσμου και τα τοπικά ΜΜΕ δεν είναι φιλικά απέναντί του" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαζαχαρίας.

Ο κ. Παπαζαχαρίας επεσήμανε, επίσης, πως το αίτημα έγινε δεκτό από την πλειοψηφία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται να γίνει η συνάντηση, όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του κ. Παυλή. Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας τόνισε εμφατικά, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με απόλυτα διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, το οποίο είναι ανοιχτό σε οιαδήποτε ενημέρωση από όποιον υποψήφιο κι αν προέρχεται.

Τέλος, δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, εάν ο κ. Παυλής προτίθεται να ενημερώσει και άλλες κομματικές οργανώσεις. Αυτό, που του ανακοινώθηκε, είναι πως ο κ. Παυλής θα προχωρήσει σε δημόσια ενημέρωση των πολιτών -όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος ο κ. Παυλής δημόσια κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης το καλοκαίρι στην Τ.Κ. Νεστάνης (ο κ. Παυλής το είχε αποκαλέσει "απολογισμό").

 

Μετά από επικοινωνία του arcadia938.gr, ενδεικτικά, με τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη κίνηση ενημέρωσης των προαναφερθέντων κομμάτων από την πλευρά του κ. Δημάρχου Τρίπολης.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.