Συνεντευξεις

Βόσνος: "Λυπάμαι για τον Δήμαρχο, κάνει κακό στην πόλη.."

H πρώτη, επίσημη, αντίδραση του προσφάτως διαγραφέντα από την παράταξη "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά", δημοτικού συμβούλου, κ. Δημήτρη Βόσνου στις 12 Οκτωβρίου 2018, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" του arcadia 938

O κ. Βόσνος, δήλωσε τα εξής, σχετικά με τη διαγραφή του:

"Δυστυχώς ο Δήμαρχος ,συνεχίζει να λειτουργεί εν αγνοία και της παράταξης και της Δημοτικής Αρχής -με στοιχεία ακόμα "μη λειτουργίας" πολλές φορές , οι συνάδελφοί μου γνωρίζουν- απαξιώνοντας ουσιαστικά τον διάλογο. Στοιχεία που είχα επισημάνει και στον ίδιο και, κάποιες στιγμές, στην παράταξη. Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, προχώρησε εν κρυπτώ και προφανώς σε πανικό, σε αυτή την απόφαση και επιλογή του. Μάλιστα, θα έλεγα δεν τον τιμά που κανείς δεν είχε το ανάστημα να με πάρει επίσημα και το έμαθα από συνάδελφό σας ( δημοσιογράφο), που με πήρε σε κάποια προσωπική μου συνάντηση που ήμουν. Ούτε καν να το συζητήσει και ιδίως να μου το ανακοινώσει. 

Κατηγορείτε, κ. Βόσνο, τον κ. Παυλή και την Δημοτική Αρχή για αυταρχική συμπεριφορά; 

Λυπάμαι για το επίπεδο που οδηγεί την παράταξη και την Δημοτική Αρχή, διότι με αυτή την λειτουργία και συμπεριφορά δεν κάνει μόνο κακό στην παράταξη και στους συναδέλφους αλλά κυρίως στη πόλη μας, της οποίας έχουμε όλοι δηλώσει ανιδιοτελώς "ταγοί",  με την επιθυμία μας ταχτήκαμε να την υπηρετήσουμε. 

Θέλω να μείνω σε αυτό το σχόλιο τώρα, από Δευτέρα θα δώσω και μία Συνέντευξη Τύπου πιο αναλυτική και θα ακολουθήσει και ένας απολογισμός δικός μου σε συνδυασμό με τον απολογισμό που μόνο στο παρασκήνιο έχει κάνει ο Δήμος και όχι δημόσια. 

Θα κάνετε απολογισμό για τη δική σας δραστηριότητα ως μέλος της Δημοτικής Αρχής;

"Προφανώς και πρέπει να το κάνω για να ενημερωθεί η κοινωνία. Δεν το έκανα, έβγαινα πολύ λίγο στα κανάλια γιατί με ενδιέφερε η προβολή του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Αλλά νομίζω ότι αδικούσα τον εαυτό μου, την Δημοτική Αρχή και την πόλη με αυτό. Ήρθε η ώρα να την αποκαταστήσω."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.