Συνεντευξεις

"Ξεκινάμε το "ταξίδι" από την Τρίπολη" (ηχητ.)

Συνέντευξη στην εκπομπή του arcadia 938 "Έι εσείς οι απέξω" έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, Φοίβος Δεληβοριάς, στις 18 Οκτωβρίου 2018

Με αφορμή τη διπλή εμφάνισή του στην Τρίπολη, την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στον Γιώργο Ηλιόπουλο για τη σχέση του με τα παιδικά τραγούδια αλλά και την.. Αρκαδία!

Παράλληλα, αναφερόμενος στην παιδική παράσταση "Πες μου τ' όνομά σου" που ξεκινάει το "ταξίδι" της ανά την Ελλάδα από την Τρίπολη, περιγράφει πως "γεννήθηκε" η ιδέα για τη συγκεκριμένη δουλειά, μετά και την μεγάλη επιτυχία της σχετικής έκδοσης από τη "Μικρή Άρκτο".

 

Ακούστε εδώ τι μας είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος σας περιμένει την Κυριακή, στις 12:30 και στις 17:30, στο Μαλλαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της Τρίπολης..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.