Συνεντευξεις

Στο "Go Kart Τρίπολης" με τον Κωστή Κολοβό! (video, photos)

Με τον ιδιοκτήτη του "Go Kart Τρίπολης" Κωστή Κολοβό, συζητήσαμε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, που αφορούν στο άθλημα του kart! 

Το kart... ένα έξυπνο, δημοφιλές και σύγχρονο άθλημα!

Μια μοναδική διασκέδαση που σε βοηθά να βάζεις και να ξεπερνάς όρια, ενώ ταυτόχρονα σε προδιαθέτει να σκέφτεσαι, να ασχολείσαι και να ξεχνάς κάθε ένταση.

Προσιτό, εύκολο και ασφαλές, αυξάνει την ενεργητικότητα και όταν το γνωρίζεις καταλαβαίνεις ότι είναι τρόπος ζωής.

Τα παιδιά μέσω αυτού του αθλήματος, μαθαίνουν τους βασικού κανόνες της οδηγικής ασφάλειας, αλλά και εκτονώνονται πάντα με ασφάλεια!  

Ο χώρος του "Go Kart" είναι πολύ ευχάριστος και μπορείς εκεί να απολαύσεις ακόμα και τον καφέ σου, αλλά και να περάσεις καταπληκτικά με την παρέα σου! 

Στο video που ακολουθεί θα δείτε, τα παιδιά τι μπορούν να μάθουν μέσω αυτού του αθλήματος, τον εξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει, αν είναι εύκολο να ξεκινήσει κάποιος επαγγελματικά να ασχολείται με το kart, αλλά και πολλά άλλα που συζητήσαμε με τον ιδιοκτήτη του "Go Kart" Κωστή Κολοβό... 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.