Συνεντευξεις

Φ. Δεληβοριάς: Αποκλειστική συνέντευξη στον Arcadia 938 (video)

Ο Αρκάς τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς βρέθηκε στην Τρίπολη, στις 21 Οκτωβρίου 2018, για δυο παραστάσεις του έργου "Πες μου τ' όνομά σου".

 

Το έργο, που απευθύνεται σε παιδιά μέχρι την ηλικία των 12 ετών, θα περιοδεύσει στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί και σε κεντρικό Θέατρο της Αθήνας. Βασίζεται δε σε ομώνυμη έκδοση βιβλίου, συνοδευόμενου από cd, με παιδικά τραγούδια του καλλιτέχνη.

 

Όπως μας είπε ο ίδιος ο δημιουργός του, αποφάσισε να ξεκινήσει από την Τρίπολη τις παραστάσεις, καθώς, όντας αρκαδικής καταγωγής, απέκτησε τις πρώτες μνήμες, σχετικές με κάθε είδους έντυπα, από πρακτορείο τύπου στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

 

Επιπρόσθετα, ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε για το τι τον ώθησε να ασχοληθεί και με το παιδικό θέατρο, για την άποψή του σχετικά με την κρίση της ελληνικής μουσικής "βιομηχανίας" αλλά και για τα "Talent Shows".

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Φοίβου Δεληβοριά, η οποία δόθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.