Συνεντευξεις

"Μόνο υλικές ζημιές σε Ζάκυνθο και Πύργο Ηλείας!" (ηχητικό)

Για τον σεισμό, που ταρακούνησε μέχρι και την Τρίπολη τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/10) μίλησε στον "Αρκαδία 938¨η δημοσιογράφος του IONIAN TV, Γεωργία Καλαμαρά.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Επικράτησε αναστάτωση στο νησί μετά τη σεισμική δόνηση, οι Ζακυνθινοί βγήκαν στους δρόμους, ήταν πολύ έντονη η μετασεισμική ακολουθία -κι αυτό τους αναστάτωσε ακόμα περισσότερο. Το νησί βρίσκει τους ρυθμούς του, ενώ τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στα δημόσια κτίρια από κλιμάκια του Δήμου και της Περιφέρειας" είπε η κα. Καλαμαρά μιλώντας για τον σεισμό της Ζακύνθου στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος του IONIAN TV συμπλήρωσε: "Μόνο μικρές υλικές ζημιές μετράμε, έχει γίνει όμως μία καθίζηση στην τραπεζοειδή προβλήτα του λιμανιού κι έχουν σημειωθεί μικρές υλικές ζημιές στο μοναστήρι των Στροφάδων. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται κανονικά. Μέχρι κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όλα κινούνται ομαλά! Μόνο υλικές οι ζημιές στη Ζάκυνθο και τον Πύργο Ηλείας".

Ακούστε, όσα είπε στον "Αρκαδία 938" η δημοσιογράφος του IONIAN TV, κα Καλαμαρά...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.