Συνεντευξεις

Πουρναράκης: "900.000 οδηγοί πήραν το μήνυμα" (ηχητικό)

Για την αποτίμηση της "Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Τροχαία Ατυχήματα" και τη σχέση των οδηγών με το αλκοόλ μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Για 12η χρονιά πραγματοποιήθηκε σε 31 ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Τροχαία Ατυχήματα. Η Τρίπολη δε συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά έχω την υπόσχεση του ΙΟΑΣ , ότι την επόμενη χρονιά θα συμμετάσχει! Το 88% λοιπόν των οδηγών κινήθηκαν μέσα στα νόμιμα όρια και 900.000 οδηγοί "πήραν το μήνυμα"! Τα αποτελέσματα μας "έρχονται" από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" μας είπε ο κύριος Πουρναράκης για το βράδυ του Σαββάτου (20/10).

"Ένας στους οχτώ οδηγούς, όμως, -κι εδώ είναι η μεγάλη ανησυχία- δε συμμορφώθηκε με το βραχιολάκι, το οποίο υποδεικνύει τον οδηγό της παρέας... Όταν πίνεις, έχεις να διαλέξεις ποιος θα σε πάει σπίτι: το ταξί, το ασθενοφόρο, το περιπολικό ή η νεκροφόρα!Δεν είμαι άνθρωπος, που πιστεύει στον μπαμπούλα, αλλά στην παιδεία και τη γνώση! Πρέπει να τονίσουμε στους ακροατές σας, ότι η επίδραση του αλκοόλ δεν είναι σταθερή στον οργανισμό!" τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος...

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κ. Πουρναράκης!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.