Συνεντευξεις

Τι είναι τα Open Malls και γιατί να "έρθουν" στην Τρίπολη; (ηχητικό)

Για τα Open Malls και τα οφέλη, που θα αποκομίσουν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο οικονομολόγος, Νίκος Μεγρέμης.

Τα ακούσαμε σε συζητήσεις, απασχόλησαν την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και λειτουργούν ήδη σε τέσσερεις πόλεις της Ελλάδας. Τι είναι όμως τα Open Malls ή Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου;

Ο οικονομολόγος και συνεργάτης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Νίκος Μεγρέμης, μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" αναφορικά με το καινούριο, επιχειρηματικό πρόγραμμα, που ακούει στο όνομα "Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου".

Ο κ. Μεγρέμης διευκρίνισε, ότι πρόκειται για επιδοτούμενο με ΕΣΠΑ πρόγραμμα, το οποίο ήδη υλοποιείται πιλοτικά σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Πειραιά και Πάτρα. Ο Δήμος Τρίπολης, αφού συγκέντρωσε τις απαραίτητες σε αριθμό επιχειρηματικές συμμετοχές, θα υποβάλλει την αίτησή του για συμμετοχή στα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου. Στην ενέργεια συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ο οικονομολόγος αποκάλυψε την χωροθέτηση, η οποία συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Δήμου Τρίπολης για το πρόγραμμα αυτό, αρίθμησε τις προβλεπόμενες ανακαινίσεις των επιχειρήσεων και αναπλάσεις των δημόσιων χώρων, αλλά επεσήμανε και τα οφέλη, που θα έχουν τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι καταναλωτές μέσα από ένα τέτοιο πρόγραμμα. Επίσης, τόνισε την εξέλιξη και την "είσοδο" της πόλης μας σε μία "ηλεκτρονική εποχή"!

Καταχώρηση επιχειρήσεων σε ηλεκτρονικές εφαρμογές με στόχο την προώθησή τους στο καταναλωτικό κοινό, ειδικές προσφορές για τους καταναλωτές, εκδηλώσεις τύπου "shock price night", ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου των επιχειρήσεων με μηδενικό κόστος για τους ιδιοκτήτες, ανάπλαση των δημόσιων χώρων με πεζοδρομήσεις και αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά πάνω απ' όλα οικονομική ανάπτυξη της πόλης και του Δήμου Τρίπολης, είναι τα κυριότερα οφέλη από την υλοποίηση αυτού του προγράμματος!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ακούστε αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Μεγρέμης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.