Συνεντευξεις

Νέο "καθεστώς" λειτουργίας στο ΔΑΚ Τρίπολης!(ηχητικό)

Για τα ειδικά αποδυτήρια ανηλίκων και την πόρτα "τουρνικέ" στο Κολυμβητήριο Τρίπολης, την τοποθέτηση φωτισμού και πόρτας "τουρνικέ" σε ανοιχτούς χώρους του ΔΑΚ Τρίπολης, την αλλαγή στέγης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ και τα νεκροταφεία του Δήμου, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο κ. Θεόδωρος Καραλής.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ (Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου) Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για τις αλλαγές στον ευρύτερο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης, αλλά και για την "αλλαγή φρουράς" στη διαχείριση των νεκροταφείων του Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Καραλής αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αποφασισμένη διαμόρφωση ειδικών αποδυτηρίων στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης για ανήλικα, που χρήζουν βοήθειας από τους γονείς τους και την τοποθέτηση πόρτας τουρνικέ (μπάρες ελεγχόμενης διέλευσης) στην είσοδο του Κολυμβητηρίου, ώστε να καταγράφεται η κάθε είσοδος και να αποφεύγεται η λανθασμένη και ανεξέλεγκτη χρήση του χώρου από μη εγγεγραμμένα και ανεύθυνα άτομα, αλλά και να μην δημιουργούνται προβλήματα στα αποδυτήρια.

Επιπρόσθετα, ο κ. Καραλής τόνισε για τη διαφύλαξη της ορθής λειτουργίας του χώρου: "Οι κολυμβητικοί σύλλογοι, στους οποίους παραχωρείται το κολυμβητήριο συγκεκριμένες ώρες, θα πρέπει να βρουν άτομο ή άτομα, που θα ελέγχουν την ορθή χρήση των αποδυτηρίων από τους γονείς! Το ΝΠΔΔ δεν έχει χρήματα για μία τέτοια θέση, υπάρχει ένας μόνο επιστάτης, ο οποίος ασχολείται με ολόκληρες τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ, άρα είναι ευθύνη των συλλόγων η διαφύλαξη του συγκεκριμένου χώρου!"

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ αναφέρθηκε, επίσης, στην τοποθέτηση πόρτας τουρνικέ και στην είσοδο του στίβου, στον οποίο θα αλλάξει και το σχεδόν κατεστραμμένο και πολυετές ταρτάν. Για την τελευταία διαδικασία, μάλιστα, αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας συνάντηση του ΝΠΔΔ Τρίπολης με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού στην Αθήνα.

Ο φωτισμός του χώρου Beach Volley, το ωράριο λειτουργίας του στίβου και η δημοπράτηση για την εγκατάσταση καινούριας σκεπής στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΔΑΚ Τρίπολης ήταν επίσης θέματα, τα οποία ανέλυσε ο κύριος Καραλής.

Αναφορικά με τη διαχείριση των νεκροταφείων του Δήμου Τρίπολης από το ΝΠΔΔ, ο κύριος Καραλής είπε: "Θα περάσουμε σε μία ορθότερη λειτουργία των 90 νεκροταφείων του Δήμου Τρίπολης. Αυτό σημαίνει, ότι η οικονομική διαχείριση θα είναι ενιαία, όπως θα γίνει και ο τρόπος λειτουργίας τους, ώστε να αποφεύγονται στο εξής αυθαιρεσίες ή άλλα προβλήματα."

Ακούστε όλα, όσα είπε ο πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.