Συνεντευξεις

"Αν δεν ήμουν εγώ αλλά ένα παιδί, τι θα γινόταν;" (ηχητικό)

Για την επίθεση, που δέχτηκε από αδέσποτα σκυλιά στην Τρίπολη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Τριπολίτης, Ζαφείρης Δημήτρης.

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/11) ο Τριπολίτης, Δημήτρης Ζαφείρης, δέχτηκε επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά στην πλατεία Πετρινού και σήμερα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο κ. Ζαφείρης δέχτηκε βοήθεια από συμπολίτες του, μετά την παρέμβαση των οποίων απομακρύνθηκαν τα σκυλιά, τα οποία αναίτια του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να κάνει αντιτετανικό ορό και να λάβει αγωγή με αντιβίωση.

Ο συμπολίτης μας επισκέφθηκε στη συνέχεια τόσο το νοσοκομείο, στο οποίο διαπίστωσε, ότι δεν ήταν το μοναδικό "θύμα" επίθεσης από αδέσποτα, όσο και το αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, στο οποίο διαπίστωσε, ότι αποτέλεσε ένα από τα πολλά κατά καιρούς καταγγελθέντα περιστατικά!

Ο κ. Ζαφείρης εξέφρασε την οργή και τον προβληματισμό, που προκαλούν τέτοια περιστατικά, τα οποία, βέβαια, είναι απόρροια της αναγκαστικής -και κάτω από άσχημες συνθήκες- συνύπαρξης ανθρώπων και αδέσποτων ζώων!

"Είμαι ενήλικας, είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και παρ' όλα αυτά τρόμαξα με την επίθεση, που δέχτηκα! Κι ευτυχώς ήμουν εγώ! Αν δεν ήμουν εγώ, αλλά ένα παιδί, τι θα γινόταν; Αν ήταν στη θέση μου μία γυναίκα, τι θα γινόταν; Τα λόγια είναι περιττά! Αυτό, που χρειάζεται είναι να βρεθεί μία λύση και όχι να φοβόμαστε! Τα ζώα λειτουργούν με το ένστικτο, αλλά και οι άνθρωποι δε φταίνε!" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαφείρης.

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο συμπολίτης μας παρότρυνε τους δημότες Τρίπολης να αντιδράσουν αναλόγως: "Να μιλήσει επώνυμα ο κόσμος, μήπως και κάποιος ευαισθητοποιηθεί και βρεθεί κάποια λύση επιτέλους!"

Ακούστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.