Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

Σοβαρά τα προβλήματα στο ΠαΠελ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, αλλά και για πολλά άλλα μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Νίκος Μπουνάτσος, Υπεύθυνος πόλεως του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή "3City στις 3"...

Ο Νίκος Μπουνάτσος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αλλά και στο έργο της παράταξης ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, καθώς και στην προσπάθεια της να λύσει κάποια σοβαρά θέματα, όπως τη φωταγώγηση στον δρόμο του πανεπιστημίου αλλά και τη συντήρηση του οδικού δικτύου.

Ο Νίκος Μπουνάτσος είπε πως "Oι φοιτητές δεν ασχολούνται με τα προβλήματα της σχολής, θα προτιμήσουν να τα μεταφέρουν στις παρατάξεις και θα προσπαθήσουν κι αυτές να λύσουν τα προβλήματα τους με οποίον τρόπο μπορούν".

Για τα προβλήματα του Πανεπιστημίου σημείωσε πως "Υπάρχουν τα γνωστά θέματα όπως είναι η σίτιση και η στέγαση των φοιτητών. Είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα που δεν μπορεί να λυθεί μόνο από τους φοιτητές, θέλει μια συλλογική προσπάθεια. Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε κάνει κάτι για αυτό το πρόβλημα, όμως έχουμε κάποιες προτάσεις τις οποίες θα αρχίσουμε να αναλύουμε αργότερα σιγά σιγά, μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι νεότερο. Πιστεύουμε πως αυτό το θέμα μπορεί να λυθεί τουλάχιστον στην Τρίπολη".

"Δεν υπάρχουν φώτα στον δρόμο προς τη σχολή και έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα. Το τελευταίο δίμηνο είχαμε δύο ατυχήματα, ευτυχώς όχι σοβαρά...", δήλωσε ο Νίκος Μπουνάτσος.

Τελικά φαίνεται πως τα προβλήματα που υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι αρκετά και σοβαρά...

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.