Συνεντευξεις

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Αλλαγές στα μπλόκα των αγροτών (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η απόφαση για το μπλόκο του Ισθμού – Έρχονται αποκλεισμοί σε τράπεζες, εφορίες και στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Για το μέλλον των κινητοποιήσεων των αγροτών της Κορίνθου, μετά και από την επίσκεψη τους στον πρωθυπουργό μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Σικυωνίων Κορινθίας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Πελοποννήσου Παναγιώτης Φιακάς. 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι λένε στην περιοχή μου. Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό μας πήγαμε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Αυτό που πήραμε ήταν το απόλυτο μηδέν".

 

"Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί ήταν αδιάβαστοι. Δεν είχαν καμία ολοκληρωμένη πρόταση για τα προβλήματα μας, που τα έχουμε καταθέσει εδώ και ένα χρόνο".

 

"Δεν μπορούν να βρουν λύσεις ούτε για τα πιο απλά μας προβλήματα. Ζητάμε να βρεθεί τρόπος για παράδειγμα να κολλάμε εργόσημα στους παράνομους εργάτες και δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια λύση".

 

"Σήμερα το βράδυ θα κάνουμε σύσκεψη για να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε ή όχι τον αποκλεισμό της νέας Ε.Ο Κορίνθου – Αθηνών. Σκοπός μας ήταν να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, αλλά οι περισσότεροι αγρότες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μιας που είναι τόσες μέρες στα μπλόκα και έχουν αφήσει πίσω το κομμάτι της παραγωγής, τις λαικές αγορές κτλ"

 

"Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς τραπεζών και εφοριών, ενώ θα κατέβουμε πάλι και στην Αθήνα. Επιπλέον σχεδιάζουμε να ανέβουμε στην Τρίπολη και να προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς τραπεζών και εφοριών  αλλά και σε αποκλεισμό του κτιρίου της Περιφέρειας. Οι τελικές μας αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος της εβδομάδας".

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Φιακάς στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί....

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.