Συνεντευξεις

Τζιούμης: Στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας (video)

Mία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αύριο" και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Τζιούμης στον Αρκαδία 93.8 και τον Νίκο Γρίτση. 

Ο κ. Κώστας Τζιούμης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 και μίλησε μεταξύ άλλων, για την κοινωνικοποίηση, τα αδέσποτα, την οδοποιία, τους δημόσιους χώρους και τον Αστέρα Τρίπολης. 

Κοινωνικοποίηση

Σε ερώτηση του Νίκου Γρίτση για το αν είναι "απόμακρος και αντικοινωνικός", ο κ. Τζιούμης δήλωσε πως είναι κοινωνικός, έρχεται κάθε μέρα σε επαφή με τους ανθρώπους. Όσο για το γεγονός που δεν μιλάει καμία φορά σε πολίτες αυτό οφείλεται στο ότι έχει ένα ελάττωμα, δεν θυμάται, δήλωσε χαρακτηριστικά. Ξεκαθάρισε πως δεν υποτιμά ούτε βλέπει αφ' υψηλού κανένα  άνθρωπο.

 

Αδέσποτα

 Oσον αφορά τα αδέσποτα, δήλωσε πως είναι ένα κύριο πρόβλημα γιατί είναι θέμα δημόσιας υγείας. Τραγική είναι, ανέφερε, η αποτυχία της Δημοτικής Αρχής για τα αδέσποτα. "Ο Δήμος θα πρέπει να κάνει απολογισμό για το πού πήγαν όλα τα χρήματα που διαχειρίζονται για τα αδέσποτα. Επίσης, θα πρέπει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης να συνεργαστεί με τον Δήμο Τρίπολης για να βρεθεί μια λύση." 

 

Οδοποιία  

"Οι δρόμοι που έχουμε στον Δήμο μας είναι χειρότεροι και από δρόμους απόμερων χωριών της χώρας μας", δήλωσε δυσαρεστημένος ο κ. Τζιούμης. Είναι ντροπή για την πόλη να αντικρίζουν τέτοιες εικόνες οι επισκέπτες της. 

Εκτενή αναφορά και στην τραγική κατάσταση του δρόμου προς το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

 

Δημόσιοι χώροι

Δεν υπάρχουν πάρκινγκ, ο κόσμος δεν μπορεί να βρει να παρκάρει στην Τρίπολη, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιούμης.

 

Κλείνοντας την συνέντευξη ο κ. Τζιούμης ανέφερε πως πρώτη προτεραιότητα της παράταξής του είναι η καθημερινότητα των πολιτών ενώ επίσης δήλωσε πως:

"Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα στο Δήμο Τρίπολης. Οι κ. Σμυρνιώτης και Παυλής είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος. Απέτυχαν. Το ψηφοδέλτιό μας  θα είναι αξιόλογο και ποιοτικά το καλύτερο ψηφοδέλτιο. Αυτούς τους 5 μήνες μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα δουλέψουμε και θα έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο για έναν καλύτερο Δήμο."

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.