Συνεντευξεις

Από το Ροεινό Αρκαδίας... στο St Etienne της Γαλλίας! (ηχητικό)

Ο αρκαδικής καταγωγής μουσικοσυνθέτης, Σιτζόγλου Γεώργιος, μίλησε στον Αρκαδία 938 για την παιδική γιορτινή σύνθεση, που δημιούργησε!

Με καταγωγή από το Ροεινό Αρκαδίας και από τη Λέσβο, αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γαλλία, ο φιλόλογος και μουσικοσυνθέτης, Σιτζόγλου Γεώργιος, μίλησε στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για την αγάπη του για τα παιδιά και τη μουσική!

"Έγραψα αυτό το κομμάτι ειδικά για τα παιδιά, τα οποία αγαπώ και τα οποία ζουν μέσα σε όλους μας! Είχα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια και όμορφες αναμνήσεις από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό ήθελα να κάνω! Να "ξυπνήσω" τις παιδικές αναμνήσεις, που όλοι έχουμε!"

Ο κ. Σιτζόγλου, αφού μας μίλησε για την αγάπη του για την Ελλάδα, τα παιδιά και τη μουσική, έκανε τις δικές του ευχές για το 2019: "Εύχομαι περισσότερη αλληλεγγύη στους Έλληνες, ομοψυχία και αγάπη! Μόνο έτσι θα καταφέρει η πατρίδα μας να βγει από τη δοκιμασία, που περνά τα τελευταία χρόνια!"

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.