Συνεντευξεις

Αντιολισθητικές κουβέρτες και... "κλείσατε"! (ηχητικό)

Για τον πάγο, τη βροχή και το πώς μπορούμε να "κρατήσουμε" το όχημά μας σε τέτοιες συνθήκες οδήγησης μίλησε στον Αρκαδία 938 ο Τάκης Πουρναράκης.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου σημειώθηκαν και πάλι ισχυρές χιονοπτώσεις στην Αρκαδία, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί το φαινόμενο του πάγου σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Αρκαδίας, συμπεριλαμβανομένης και της Τρίπολης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης, του οποίου τα μηνύματα ακούτε καθημερινά μέσα από τον Αρκαδία 938 και διαβάζετε μέσα από το arcadia938.gr και τη στήλη Προσοχή Στο Δρόμο, μίλησε στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για το πώς μπορούμε να προετοιμάζουμε το όχημά μας προτού οδηγήσουμε σε τέτοιες συνθήκες, αλλά και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε αν κάτι πάει στραβά!

Τι είδους ελαστικά και για ποιες χρονικές περιόδους πρέπει να τοποθετούμε στο όχημά μας; Πού χρησιμεύουν οι αντιολισθητικές αλυσίδες και πού οι αντιολισθητικές κουβέρτες; Αν μας "φύγει" το αυτοκίνητο στον πάγο ή τη στροφή, τι περιθώρια "επαναφοράς" υπάρχουν; Γιατί μιλάμε για "επίγνωση της άγνοιάς μας";

Ακούστε όλα, όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.