Συνεντευξεις

Παπαηλιού στον "938": "Σε αμηχανία ΝΔ και Μητσοτάκης" (ηχητικό)

Για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση μίλησε στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή "Έι εσείς οι απ' έξω" ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού.

 

Οκ. Παπαηλιού χαρακτήρισε το 2019 "έτος και προεκλογικό και εκλογικό" ενώ σε ερώτηση για το πιθανό αποτέλεσμα της αποψινής ψήφου εμπιστοσύνης απάντησε: "Κάθε ψηφοφορία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Πιστεύω, πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει την τετραετία και να ολοκληρώσει τους στόχους της. Αυτοί είναι:

- η αναθεώρηση του Συντάγματος

- η επίλυση των σχέσεων Εκκλησίας - Κράτους

- νομοσχέδια με κοινωνικό πρόσημο

- εξασφάλιση προστασίας της α' κατοικίας

- ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οφειλές και

- εισροή "ζεστού" χρήματος στα δημόσια ταμεία

Για τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε:

"Ο κ. Μητσοτάκhς απλά επιτείνει μία εικόνα, που έχει δημιουργήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς να λέει τίποτα συγκεκριμένο. Στις τελευταίες του ομιλίες περιορίστηκε σε ύβρεις και απειλές. Είναι φανερό, πως είναι σε αμηχανία και αυτός και το κόμμα του. Χρησιμοποιεί παρωχημένο λόγο και βρίσκεται σε μία διαρκή αλλά ανεπιτυχή προσπάθεια για απαξίωση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. Είναι σε μία νευρικότητα."

 Ακούστε όσα είπε ο κ. Παπαηλιού...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.