Συνεντευξεις

Πέντε δεσμεύσεις Σμυρνιώτη για την "επόμενη ημέρα" (video)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8, ανέφερε πέντε συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα προχωρήσουν άμεσα, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος

 

Ειδικότερα, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" της 24ης Ιανουαρίου 2019, ο κ. Σμυρνιώτης δέχτηκε ερωτήσεις από το Γιώργο Ηλιόπουλο για μια σειρά από θέματα, όπως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΕΔΗΤ και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, αλλά και για την προοπτική διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

Οπωσδήποτε, οι πέντε συγκεκριμένες δεσμεύσεις στις οποίες προχώρησε ο κ. Σμυρνιώτης και αφορούν την οδοποιία σε πόλη και χωριά, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την επαναφορά της ελεγχόμενης στάθμευσης, την αποκατάσταση και βελτίωση της σήμανσης όπως και του δημοτικού φωτισμού αλλά και τη διαχείριση των αδεσπότων ζώων, "έκλεψαν" την παράσταση, καθώς μάλιστα ο κ. Σμυρνιώτης υποστήριξε πως όλα αυτά θα υλοποιηθούν άμεσα.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη στο βιντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.