Συνεντευξεις

"Αφετηρία μου η Τρίπολη και το μοναδικό της κοινό!" (ηχητικό)

Λίγο πριν το "Τάιμινγκ" ο stand-up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, μίλησε στον Αρκαδία 938 για την παράσταση, που θα παρουσιάσει στο κοινό της Τρίπολης την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

"Υπάρχουν αρκετές σημαντικές στιγμές και ημέρες στη ζωή μας, τις οποίες όμως για κάποιο λόγο προσπερνάμε αδιάφορα. Στο "Τάιμινγκ" βρίσκουμε τον τρόπο να θυμηθούμε την πιο σημαντική μας μέρα και να συγχρονιστούμε μαζί της. Να συντονιστούμε!" εξηγεί στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο stand-up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, λίγες μέρες πριν την παρουσίαση της παράστασής του στην Τρίπολη, η οποία και θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του!

"Αγαπώ την κωμωδία, γι' αυτό και γράφω κωμωδία. Με ενδιαφέρει να γελάσει ο θεατής και να εισπράξω αυτό το γέλιο, γιατί αυτό είναι που θέλω να πετύχω: να τον ψυχαγωγήσω!" μας λέει ο Γιώργος Χατζηπαύλου, εξηγώντας μας και την εξέλιξή του μέσα στον χώρο της stand-up comedy.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου και το "Τάιμινγκ" παρουσιάζονται στην Αθήνα για συγκεκριμένες παραστάσεις, ξεκινά την Κυριακή (03/02) περιοδεία στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Τρίπολη, ενώ θα ακολουθήσει περιοδεία σε χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου και όχι μόνο!

"Ξεκινώ από την Τρίπολη την περιοδεία μου, γιατί είναι μοναδικό το συναίσθημα που μου προκάλεσε η πόλη την προηγούμενη φορά, που παρουσίασα το "Σχεδόν Σαράντα" και θεωρώ γούρι να ξεκινήσω αυτή τη φορά από εδώ!" επισημαίνει ο αγαπημένος κωμικός!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη και τι είπε για τους Έλληνες του εξωτερικού, τους ηθοποιούς και τα προσωπικά βιώματα του κάθε ανθρώπου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.