Συνεντευξεις

"Χαμηλές ταχύτητες και προσοχή σε βροχή και παγετό!" (ηχητικό)

Για τον τρόπο, που θα πρέπει να οδηγούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες με το νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα πλήξει την Αρκαδία, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Από απόψε το βράδυ (11/2) αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αρκαδία για δύο μέρες και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (13/02) αναμένεται χιονόπτωση ακόμη και μέσα στην Τρίπολη. Θα χρειαστεί, λοιπόν, ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, οι οποίοι καλό θα ήταν τουλάχιστον τις βραδινές ώρες να μη μετακινούνται, αν αυτό δεν είναι αναγκαίο. Χαμηλή ταχύτητα, μεγαλύτερες αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα, χρήση υαλοκαθαριστήρων και, οπωσδήποτε, χρήση του αερισμού στο ταμπλό του αυτοκινήτου για τα τζάμια μας!" συμβουλεύει ο Τάκης Πουρναράκης μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

"Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι βοριάδες, που θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη, θα προκαλέσουν και πάλι φαινόμενα παγετού, αλλά ας μην ξεχνάμε και το πρόβλημα με τις λακκούβες, οι οποίες γεμίζουν νερό από τη βροχή και ο οδηγός δεν ξέρει, πού θα πέσει... Επίσης χρειάζεται, να προσέχουμε και το πού σταθμεύουμε το αυτοκίνητό μας! Δεν επιτρέπεται να σταθμεύουμε άνω σε στροφή, να διπλοπαρκάρουμε ή να σταματάμε στη μέση του δρόμου! Απαραίτητη η χρήση του φλας και των αλάρμ!" επισημαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο Τάκης Πουρναράκης αναφέρθηκε και στο θλιβερό γεγονός, ότι από την αρχή του 2019 έχουν χαθεί ήδη 9 ζωές στην Κρήτη από απρόσεχτη οδήγηση!

Ακούτε κάθε μέρα τον Τάκη Πουρναράκη μέσα από τον "Αρκαδία 938" και τον διαβάζεται μέσα από το arcadia938.gr στη στήλη "Προσοχή Στο Δρόμο".

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.