Συνεντευξεις

"Αγαπάμε τη φυσική ομορφιά και την γιορτάζουμε!" (ηχητικό)

Η ομορφιά και η φροντίδα δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο και το Celebrities Beauty & Tan Saloon μίλησε στον "Αρκαδία 938" για τη μεγάλη γιορτή ομορφιάς, που ετοιμάζει για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

"Αγαπάμε τη φυσική ομορφιά, αγαπάμε το πέρασμα του χρόνου, αγαπάμε τις ρυτίδες μας, μα αρέσει να μεγαλώνουμε, αλλά μας αρέσει να φροντίζουμε τον εαυτό μας! Μας αρέσει να είμαστε όμορφες με φυσικό τρόπο και όχι με χειρουργικές παρεμβάσεις! Γι' αυτό στον χώρο μας οι γυναίκες -αλλά και οι αρκετοί πλέον άντρες, που μας επισκέπτονται- βρίσκουν τον εαυτό τους! Βρίσκουν τη φροντίδα, που κάθε ένας από εμάς έχει ανάγκη! Ζούμε σε μία εποχή με πολύ άγχος και κούραση, κι αυτή η κατάσταση αφήνει δυστυχώς τα σημάδια της στο πρόσωπό μας, στην εμφάνισή μας... Κοντά μας, όμως, οι φίλες μας και οι φίλοι μας, ξαναβρίσκουν την εσωτερική και την εξωτερική τους λάμψη!" λέει με ιδιαίτερα θετική ενέργεια στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η υπεύθυνη του Celebrities Beauty & Tan Saloon, Νίκη Παπαγεωργίου.

"Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο μας θα κάνουμε αύριο (την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου) μία μεγάλη γιορτή ομορφιάς, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, με όμορφα δώρα για τους επισκέπτες μας και με ιδιαίτερους καλεσμένους, καθώς μαζί μας θα βρίσκονται ειδικοί από τις εταιρίες, των οποίων τα προϊόντα εμπιστευόμαστε και χρησιμοποιούμε! Να τονίσω, ότι τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας δεν είναι απρόσιτα οικονομικά για τους φίλους και τις φίλες μας! Επίσης, η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη και τα αποτελέσματα άμεσα! Ας απεγκλωβιστούμε από τη στερεότυπη σκέψη, του να αγοράζουμε κάτι φθηνό - οικονομικό από το ράφι του super market, και ας δώσουμε στον εαυτό μας τη φροντίδα, που του αξίζει αγοράζοντας τα σωστά προϊόντα!" μας λέει η κ. Παπαγεωργίου.

Ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, αξιόλογες εκπτώσεις στα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, δώρα και συμβουλές από ειδικούς του χώρου και εκπροσώπους των εταιριών συνεργασίας στη γιορτή ομορφιάς του Celebrities Beauty & Tan Saloon!

Ακούστε, όσα μας είπε η κ. Νίκη Παπαγεωργίου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.