Συνεντευξεις

"Ο πολιτικός κύκλος του κ. Τατούλη έκλεισε" (video)

Συνέντευξη στον arcadia 93.8 παραχώρησε την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

 

Ο κ. Λαμπρόπουλος έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης, είναι δε υποψήφιος της παράταξης "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" της οποίας ηγείται ο κ. Παναγιώτης Νίκας.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε πως ο πολιτικός κύκλος του κ. Τατούλη έχει κλείσει και, δυστυχώς, δεν είναι επιτυχημένος. Επισήμανε πως είναι καιρός για "αλλαγή" στην Πελοπόννησο και δήλωσε πως ο κ. Νίκας έχει έμπρακτα αποδείξει πως είναι ικανός να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

 

Παράλληλα, ερωτηθείς για το γενικότερο πολιτικό "κλίμα", ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος δήλωσε πως είναι κάθετα αντίθετος με την όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης και, επίσης, με τα λεγόμενα "εμπάργκο" απ' οποιουσδήποτε πολιτικούς φορείς απέναντι σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Ο πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Λαμπρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Τρίπολη, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να "χάσει" την έδρα της Περιφέρειας- όπως κάποιοι εντέχνως "διασπείρουν", δήλωσε-, αλλά επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, πως είναι μια πόλη που ενώ έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί οικονομικά και να καταστεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή τέτοια, αυτό δεν έχει επιτευχθεί.

 

Τέλος, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, από τον ίδιο και την παράταξή του, την Κυριακή 17 Μαρτίου, μετά τις 11:00, σε γνωστό κέντρο εστίασης της Τρίπολης. Η εκδήλωση αυτή θα είναι αφιερωμένη στη "Γυναίκα" και θα παρευρεθεί η υποψηφία Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Λαμπρόπουλου σε λίγο..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.