Συνεντευξεις

Φιλοξενία, κέφι και εκπλήξεις στο 12ο Λαγκαδινό Καρναβάλι! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων "ΔΡΑΣΙΣ" Σταύρος Τερζής, μίλησε στην εκπομπή του Radio Arcadia 93.8, "3 City στις 3" και αναφέρθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τετραήμερο 8 - 11 Μαρτίου στα Λαγκάδια.

Ένα ξεχωριστό καρναβάλι που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Αναβίωση εθίμων και μύθων της Αρκαδίας και φυσικά όλα όσα θα δείτε εκεί είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τους πολίτες. 

Για τους επισκέπτες που θα βρεθούν εκεί, να επισημάνουμε πως θα υπάρχουν χώροι - δημόσια κτίρια, όπου θα μπορούν να διανυκτερεύσουν, αρκεί να έχουν υπόστρωμα και υπνόσακο.  Ωστόσο, λόγω του περιορισμένο χώρου, καλό θα ήταν να ενημερώσουν για την έλευσή τους, όσο το δυνατόν νωρίτερα, στο τηλέφωνο του κ. Τερζή (6982804689). Οπότε, πριν ξεκινήσετε, καλό θα ήταν να ρωτήσετε αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος φιλοξενίας.

Ο κ. Τερζής αναφέρθηκε αναλυτικά και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και στο τι ακριβώς θα δει όποιος επισκεφθεί τα Λαγκάδια το τετραήμερο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν πάτε στα Λαγκάδια θα περάσετε υπέροχα, θα δείτε με άλλο μάτι τις απόκριες και θα βιώσετε τους Αρκαδικούς μύθους από κοντά!

 

Όλη η συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί: 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.