Συνεντευξεις

Ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ στον Αρκαδία 93.8 (ηχητ.)

Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Τρίπολης πραγματοποίησε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, κ. Κωνσταντίνου.

Με αφορμή την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο κ. Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για τα πολλά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εκπαιδευτικών.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, ο οποίος είναι μέλος της Δ.Α.Κ.Ε., αναφέρθηκε στην υποστελέχωση που "μαστίζει" την εκπαίδευση και τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται οι συνάδελφοί του να επιτελέσουν το έργο τους.

Τόνισε δε πως, ενώ άλλες, υπό οικονομική ύφεση, ευρωπαϊκές χώρες ποτέ δεν μείωσαν τις χρηματοδοτήσεις που διοχετεύονται στην Παιδεία, η Ελλάδα δυστυχώς το έκανε και συνεχίζει να το κάνει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δήλωσε πως ελπίζει σε βελτίωση της κατάστασης στο άμεσο μέλλον, αν και επεσήμανε πως οι πολιτικοί αποφεύγουν ακόμα και το διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα, παραμένοντας "κλειδωμένοι στα γραφεία τους", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά..

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου της ΟΛΜΕ εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.