Συνεντευξεις

Τσιαμούλος: Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Νίκος Τσιαμούλος, λίγες ημέρες πριν "ανοίξουν" οι κάλπες των δημοτικών εκλογών, στον arcadia 93.8

Συνέντευξη στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα", την Τρίτη, 21η Μαΐου 2019 παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές και τους στόχους του συνδυασμού του, ο οποίος "φιλοδοξεί" να φέρει την "αλλαγή" στα δημοτικά πράγματα της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων, την αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή, την πάταξη πρακτικών ενός προβληματικού παρελθόντος που έχει "κουράσει" τους πολίτες αλλά και τις διαφορές που χαρακτηρίζουν τον ίδιο σε σχέση με τους συνυποψηφίους του, καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!"

Τα κύρια σημεία της τοποθέτησής του έχουν ως εξής:

 

Η  Δημοκρατία θα καθορίσει τις συνεργασίες. Εμείς θέλουμε να δούμε το Δήμο μας, αν όχι "πρώτο", ως έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα.

Δεν είμαστε "μόνοι" μας, πρέπει να πάμε εμείς στην Ευρώπη και όχι να περιμένουμε να έλθει εκείνη σε μας. Άλλοι το κάνουν, για την απερχόμενη, όμως, δημοτική αρχή είναι "ξένο" το πως λειτουργεί η Ε.Ε.

Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε άλλες ευκαιρίες, κουραστήκαμε να έχουμε Δήμο "διαχειριστικό", θέλουμε έναν Δήμο "αναπτυξιακό".

Πρέπει να σταματήσει η "βιομηχανία των μελετών", χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πλατεία του Άρεως, περισσότερο στοίχισαν οι μελέτες από το έργο!

Είμαι περήφανος για το συνδυασμό που έχουμε επιλέξει, κανείς  δεν είναι υπόδικος από τους υποψηφίους μας. 

 

Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή ανθρώπων, αλλαγή σκέψης, δεν είμαστε όλοι το ίδιο (σ.σ. οι δημοτικές παρατάξεις) , εμείς χρησιμοποιούμε ειλικρινή, "φρέσκια" γλώσσα.

 

 Δεν σκεπτόμαστε όλοι το ίδιο, αυτό το.. "σάκιασμα" στην Ελλάδα ( "όλοι το ίδιο είστε"), έχει κάνει κακό στη  χώρα.

 

 

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι "κομβικές", θα πρέπει να οδηγήσουν στην χάραξη πολιτικής για τις επόμενες δεκαετίες.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.