Συνεντευξεις

"Εκλογές 2019" στον Αρκαδία 93.8 με τον Ηλία Ψινάκη (ηχητ.)

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Ηλίας Ψινάκης, μίλησε στον arcadia 93.8 και την εκπομπή του Νίκου Γρίτση για τις εκλογές και όχι μόνο..

Μια τόσο "πληθωρική" προσωπικότητα, που έχει απασχολήσει πολλές φορές την εθνική επικαιρότητα, αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

"Πάμε για τρέλες στις Βρυξέλλες", όπως δήλωσε ο ίδιος στο Νίκο Γρίτση και την Αγγελική Σπυροπούλου, "γιατί εκεί είναι τα λεφτά". Από εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, λοιπόν, θέλει να "υπηρετήσει" την Ελλάδα ο κ. Ψινάκης- ο οποίος, αν μη τι άλλο, είναι ένας ικανότατος manager.

Γι' αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το κόμμα "Πολίτες", που, όπως είπε ο Ηλίας Ψινάκης, αποτελείται από "κανονικούς πολίτες, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα γιατί η κατάσταση με τους πολιτικούς έχει γίνει πια γελοία!" 

Ο κ. Ψινάκης αναφέρθηκε και στην υπόθεση "Μάτι", λέγοντας πως "τις ευθύνες θα τις αποδώσει η Δικαιοσύνη. Αυτή θα βρει ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει", προσθέτοντας πως, σίγουρα, δεν θ' αποφασίσουν περί αυτού τα ΜΜΕ. Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ψινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση ως πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ψινάκη αποκλειστικά εδώ...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.