Συνεντευξεις

Τζιούμης: Οι πολίτες της Τρίπολης δεν τρώνε σανό!

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης στον arcadia 93.8 την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

 

Την πεποίθησή του πως η παράταξή του, "Τρίπολη Αύριο", θα σημειώσει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Κώστας Τζιούμης, μιλώντας στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω".

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Τζιούμης επανέλαβε πως άμεση προτεραιότητα για τον ίδιο είναι η αποκατάσταση της "εμπιστοσύνης" μεταξύ δημοτών και δημοτικής αρχής, η συνεχής αλληλεπίδραση των δημοτικών υπηρεσιών με τους πολίτες μέσω και της χρήσης νέων τεχνολογιών αλλά και η εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής-κυρίως στους "άξονες" της ιστορικής και πολιτισμικής σημασίας της.

 

Όσον αφορά το "προεκλογικό κλίμα", ο κ. Τζιούμης δήλωσε πως υπήρξαν και δυσάρεστα φαινόμενα "χτυπημάτων κάτω από τη μέση" από άλλες πλευρές εναντίον του συνδυασμού του, ενώ επεσήμανε πως η δική του παράταξη δεν έχει κανέναν "υπόδικο", είτε αυτός είναι υποψήφιος είτε συνεργάτης. Από εκεί και πέρα, έθεσε το "ρητορικό" ερώτημα αν και για άλλες παρατάξεις ισχύει το ίδιο..

 

Τέλος, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη, χαρακτήρισε, ουσιαστικά, "κοροϊδία" την όλη κατάσταση και αδέξια προσπάθεια επηρεασμού της ψήφου, λέγοντας, παράλληλα, πως "οι πολίτες δεν τρώνε σανό".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.