Συνεντευξεις

"Μήνυμα αλλαγής στην Πελοπόννησο" (ηχητ.)

Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Αρκαδίας, κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, στον arcadia 93.8.

O κ. Λαμπρόπουλος, πρώτος, μέχρι τώρα, στην "σταυροδοσία" για την παράταξη του κ. Νίκα στην Αρκαδία, μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" της Τρίτης, 28ης Μαΐου 2019.

Ενόψει του δευτέρου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, ο κ. Λαμπρόπουλος χαρακτήρισε "ισοψηφία, ουσιαστικά" το αποτέλεσμα μεταξύ των παρατάξεων των κ. Τατούλη και Νίκα, ενώ, παράλληλα, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με αυτό των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα, δήλωσε πως είναι σαφές "το μήνυμα αλλαγής και απαλλαγής από λαϊκιστικά φαινόμενα" που εξέπεμψαν οι Έλληνες πολίτες.

Υπογράμμισε δε πως πέρασαν οι εποχές που ήταν δυνατή η "υφαρπαγή" της ψήφου με έργα και ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ως η Πελοπόννησος θα γυρίσει σελίδα στις 3 Ιουνίου.

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Λαμπρόπουλου στο Γιώργο Ηλιόπουλο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.