Συνεντευξεις

Παπαηλιού: Άλλο Ευρωεκλογές, άλλο Εθνικές Εκλογές (ηχητ.)

Συνέντευξη του Βουλευτή Αρκαδίας με τον Σύριζα, κ. Γιώργου Παπαηλιού, στον arcadia 93.8

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα, οι "καταιγιστικές" εξελίξεις που δρομολόγησε αλλά και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την "ανάγνωση" των αποτελεσμάτων της κάλπης σε τοπικό επίπεδο, αποτέλεσαν αντικείμενα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Βουλευτής Αρκαδίας στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", την Τρίτη, 28η Μαΐου 2019.

Ο κ. Παπαηλιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

 

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο σε Ελλάδα και  Αρκαδία, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε γιατί στηριζόμαστε στον κόσμο.

 

Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, το "2ο ημίχρονο"- οι εθνικές εκλογές- είναι διαφορετική αναμέτρηση, δεν μπορεί κανείς να προδικάσει το αποτέλεσμα.

 

Υπήρξε σαφώς μετατόπιση ψηφοφόρων προς τη Ν.Δ. αν και η υψηλή αποχή "θολώνει" το τοπίο. 

 

Άλλης "τάξεως" οι Εθνικές από τις Ευρωπαϊκές Εκλογές.

 

Καλή επιλογή ήταν ο Γιώργος Δέδες, ίσως, όμως,  δεν "περάσαμε" το μήνυμά μας, ένα μήνυμα ισχυρής τοπικής αυτοδιοίκησης, 

 

Τα πολιτικά χαρακτηριστικά δεν είναι έντονα στις δημοτικές εκλογές, παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, οι πολιτικές που άσκησαν και οι  διαθέσεις του τοπικού πληθυσμού απέναντι σε πρόσωπα και πεπραγμένα.

 

Νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση την περασμένη Κυριακή, επιδιώκουμε πάντα τη δημιουργία προοδευτικών συμμαχιών και σε τοπικό επίπεδο , δεν θέλουμε πισωγύρισμα!

 

Τα μηνύματα λαμβάνονται και αφομοιώνονται! 

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παπαηλιού στο Γιώργο Ηλιόπουλο...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.