Συνεντευξεις

Εκφραστείτε χωρίς "ταμπέλες" (ηχητ.)

Μια νεαρή Τριπολίτισσα, η Εύα Αντζά, βρέθηκε στο στούντιο του arcadia 93.8, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, και μίλησε για έναν πρωτότυπο τρόπο "αυτοβελτίωσης".

 

Πρόκειται για μια σεμιναριακού τύπου "δράση" με την ονομασία "Xpress It" (ελληνικά: Εξέφρασέ το), η οποία "παροτρύνει" τα υποκείμενα να ξεπεράσουν τα κοινωνικά και άλλα στερεότυπα, μιλώντας, μπροστά σε κοινό για ένα οποιοδήποτε ζήτημα που τους απασχολεί. Η σχετική εκδήλωση που εστιάζει στην άμβλυνση των "στερεοτύπων" αποτελεί "σύλληψη" της κ. Αντζά.

 

Η "δράση" περιλαμβάνει και "αλληλεπίδραση" μεταξύ ομιλητή και κοινού, με απώτερο σκοπό την επίτευξη της ελεύθερης έκφρασης και τις όποιες ευεργετικές συνέπειες έχει η τελευταία για το άτομο ή την ομάδα.

 

Η παραπάνω πρακτική εφαρμόζεται στο εξωτερικό από μεγάλες επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων, καθώς θεωρείται πολύ χρήσιμη για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, ειδικά των ανωτέρων στελεχών.

 

Ακούστε τι μας είπε για όλα αυτά η κ. Αντζά εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.