Συνεντευξεις

"Επιτέλους να τελειώνουμε με τα σκουπίδια!" (ηχητικό)

Για τη φωτιά, που εκδηλώθηκε στη χωματερή του Άστρους, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας.

"Ευτυχώς η φωτιά δεν εξαπλώθηκε στις γύρω περιοχές της χωματερής. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, όπως και η ανταπόκριση των τοπικών φορέων! Πρώτη έφτασε στο σημείο η υδροφόρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία είναι προηγμένης τεχνολογίας!" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Ο κ. Γιαννακούρας αναφέρθηκε στην έλλειψη σωστής παιδείας των πολιτών και στις πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν φέρει εμπόδια στην υλοποίηση της ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε την αναγκαιότητα της ΣΔΙΤ και εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι "η νέα περιφερειακή αρχή θα ξεπεράσει κάποιες αγκυλώσεις" ως προς την εφαρμογή της ΣΔΙΤ.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.