Συνεντευξεις

Νεολαία Λεβιδίου: "Μην ξεχνάτε τα οφέλη της αιμοδοσίας!" (ηχητικό)

Για την εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στο Λεβίδι την Πέμπτη 29 Αυγούστου, μίλησε στον "Αρκαδία 938" το μέλος της Νεολαίας Λεβιδίου, Νικόλαος Βαρδιάμπασης.

"Με το αίμα, που δωρίζει ένας άνθρωπος -450 ml- μπορεί να βοηθήσει μέχρι και τρεις συνανθρώπους του! Όμως, η διαδικασία της αιμοδοσίας δεν ωφελεί μόνο τον αιμολήπτη, αλλά και τον αιμοδότη! Παρ' όλο, που περίπου το 75% των ανθρώπων κάποια στιγμή θα χρειαστεί αίμα στη ζωή του, μόλις το 1,5% είναι εθελοντές αιμοδότες..." είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" το μέλος της Νεολαίας Λεβιδίου και φοιτητής Ιατρικής, Νικόλαος Βαρδιάμπασης.

Ο κ.Βαρδιάμπασης αναφέρθηκε αναλυτικά στα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας για τον αιμοδότη, αλλά και στη διοργάνωση της συγκεκριμένης αιμοδοσίας!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.