Συνεντευξεις

Ο Κώστας Τζιούμης στον "938" για τη Shock Price Night (ηχητικό)

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων ως Δήμαρχος Τρίπολης και λίγες ώρες πριν την αποψινή Shock Price Night, ο κ. Κώστας Τζιούμης μίλησε στον "Αρκαδία 938".

"Εμείς δεν ήρθαμε για να καταργήσουμε ή να απορρίψουμε οτιδήποτε καλό έχει φτιαχτεί σε αυτή την πόλη. Ίσα ίσα, θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Η Shock Price Night είναι πλέον θεσμός για την Τρίπολη και όχι μόνο χαιρόμαστε γι' αυτό, αλλά θα εργαστούμε ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά!" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην  Ώρα" ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Αναφορικά με το τι θα δούμε απόψε κατά τη διάρκεια της Shock Price Night, ο κύριος Τζιούμης αναφέρθηκε σε 8 μουσικά συγκροτήματα, shows κι εκπλήξεις, τονίζοντας πως το προσδοκώμενο γι' αυτή τη βραδιά είναι να έρθει στην πόλη κόσμος από όμορους δήμους, να πραγματοποιηθούν αγοραπωλησίες και να περάσει καλά ο κόσμος!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Τζιούμη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.