Συνεντευξεις

Αστέριος στον 93.8: ''Νιώθω και ικανός και τυχερός!'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Αστέριος Χαρίτος, που πέρασε πρώτος ανάμεσα στα δέκα άτομα που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού Be The One, για την ανάδειξη του καλύτερου DJ -ηλικίας 16 έως 24 ετών- φιλοξενήθηκε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ''Πάνω Στην Ώρα''.

 

 

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής (20/03) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του διαγωνισμού. Ο Αστέριος Χαρίτος κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα στους δέκα που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση σε σύνολο 100 διαγωνιζομένων! 

 

Βρίσκεται στην κορυφή των 10 καλύτερων εκλεγμένων και συνεχίζει! Πώς νιώθει για αυτή την έως τώρα επιτυχία του; Πώς διαχειρίζεται το άγχος του; Πώς κατάφερε, να ''χτυπήσει'' την πρωτιά; Το πίστευε; Πότε φεύγει για το bootcamp της Αθήνας; Τι παίρνει στις ''βαλίτσες'' του σε αυτό το ''ταξίδι''; Αισθάνεται ικανός ή απλά τυχερός; Τι σκοπεύει, να κάνει; Πώς ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον στήριξαν με την ψήφο τους;

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.