Συνεντευξεις

"Η καριέρα ξεκινά από την πρώτη μέρα της φοίτησης!" (ηχητικό)

Στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε για το Deree - The American College of Greece ο υπεύθυνος media του Deree, Δασκαλοθανάσης Χάρης.

 "Στόχος μας είναι να ξέρει ο φοιτητής τι θέλει να κάνει, όταν αποφοιτήσει!" τονίζει ο υπεύθυνος φοιτητικών υποθέσεων του Deree - The American College of Greece, Δασκαλοθανάσης Χάρης, μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Γιατί να επιλέξει ένας φοιτητής να σπουδάσει αποκλειστικά ή παράλληλα στο Deree; Ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανικού Κολεγίου αλλά και οι οικονομικές βοήθειες, που προσφέρει στο 50% των φοιτητών του; Ποιος ο ρόλος και η θέση της Αρκαδίας στη λήψη οικονομικής βοήθειας από το κολέγιο; Ποιας βαθμολογικής ή/και μαθησιακής δεινότητας φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στο Deree; Τι σπουδές μπορεί να κάνει κάποιος στο Κολέγιο; Είναι απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας;

"Οι φοιτητές μας δεν ντύνονται με τα πιο ακριβά ρούχα, δεν οδηγούν τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα, δεν είναι όλοι οικονομικά εύρωστοι! Είναι νέοι, οι οποίοι κατέχουν τις σπουδές τους και ξέρουν τι θέλουν να κάνουν αμέσως μετά την αποφοίτησή τους! Και αυτό λέμε και στους γονείς: να ξέρει το παιδί τους τι θέλει να κάνει!" διευκρινίζει ο κ. Δασκαλοθανάσης, ενώ προσθέτει: "Το κολέγιό μας έχει πολύ καλή διασύνδεση με την αγορά εργασίας, έτσι ώστε όταν αποφοιτήσει ένας φοιτητής μας να έχει έτοιμη δουλειά! Γι' αυτό και λέμε, ότι στο Deree η καριέρα ξεκινά από την πρώτη μέρα της φοίτησης!"

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί την Τρίπολη κλιμάκιο του κολεγίου, προκειμένου να παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα και το σύστημα του Αμερικανικού Κολεγίου σε όλους τους ενδιαφερόμενους νέους, νέες και γονείς! Στην εκδήλωση αυτή, καλούνται όλοι και όλες να θέσουν τα ερωτήματά τους ανοιχτά, ώστε να λυθούν οι απορίες και, φυσικά, να διευκρινιστούν -συγκεχυμένες ενδεχομένως- πληροφορίες.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.